Out of the box oplossingen in horeca tijdens Covid-19 crisis

Out of the box oplossingen in horeca tijdens Covid-19 crisis

Gedurende de Covid-19 crisis heeft de horeca het erg zwaar te verduren. Bij iedere lockdown ben je als ondernemer in de horeca eigenlijk de pineut. De deuren moeten dicht en je mag geen klanten meer ontvangen. Op dat moment word je dus genoodzaakt om andere oplossingen te bedenken. Want helemaal niks meer doen, is eigenlijk ook geen optie. Dit is niet langdurig vol te houden.

Nederland staat erom bekend dat het op een slimme manier is omgegaan met deze situatie. Er zijn intussen al tal van initiatieven bedacht om mensen toch nog eten te bezorgen. Zo kiezen veel restaurants er bijvoorbeeld voor om de volle focus hierop te leggen. Dat mensen niet meer fysiek langs kunnen komen, is één ding. Maar dat betekent niet dat er ook geen behoefte meer is aan eten en drinken uit de horeca. Integendeel zelfs. Het is slechts een kwestie van ervoor zorgen dat je dit zo zichtbaar mogelijk maakt voor de klant.

Nieuwe dienst voor supersnelle digitale menukaart

Online eten aanbieden begint bij het aanbieden van een digitale menukaart. Het is namelijk de enige manier om mensen te laten zien wat je in huis hebt. Daarmee is de digitale menukaart het visitekaartje van je horecaonderneming. Je wilt dit dan ook het liefst goed aanpakken.
Hier hebben we bij Magic Menu daarom speciaal een dienst voor ontwikkeld. Deze dienst maakt het aanzienlijk makkelijker om de digitale menukaart online te presenteren. Je maakt zo bijvoorbeeld gebruik van voordelen als:

Supersnel: Magic Menu is speciaal zo ontworpen dat je supersnel je digitale menu kunt opzetten. Iets wat je als horecaondernemer in deze tijd waarschijnlijk goed kan gebruiken. Al met al zal het maximaal een paar minuten duren alvorens je al je menu items hebt toegevoegd via deze service. Vervolgens is het heel makkelijk om hier menu categorieën van te maken. Binnen een zeer korte tijd ben je daardoor al online. Vanaf dat moment kun je direct starten met geld verdienen door middel van online bestellingen!

Geen technische kennis vereist: Het fijne van deze dienst is verder dat hier geen technische kennis voor vereist is. Het wordt je zo makkelijk mogelijk gemaakt om het volledige menu binnen een mum van tijd toe te voegen. De technische basis van het digitale menu is namelijk reeds op de juiste manier ingesteld. Het is slechts nodig om de laatste individuele puntjes op de i te zetten door je eigen menu-inhoud toe te voegen. Veel makkelijker kunnen we het niet maken.

Voordelig: Wat Magic Menu echt een onderscheidende dienst maakt, is het feit dat het helemaal geen diepte-investering gaat zijn om heel snel en makkelijk een digitaal menu aan je horecaonderneming toe te voegen. Zo heb je voor €12,49 per maand al toegang tot onbeperkte menu-items en menucategorieën. Dit gaat zich dan ook dubbel en dwars uitbetalen. In tijden van de Covid-19 crisis verschuift de verkoop voor een groot gedeelte van fysiek naar digitaal. Maak zelf ook deze stap door van Magic Menu gebruik te maken.

Het hoeft helemaal niet moeilijk te zijn om je aan te passen in deze bijzondere omstandigheden. Veel horecaondernemers zijn van mening dat het een hele operatie is om hun menu online te krijgen. Echter blijkt het tegenovergestelde waar wanneer je er achter komt dat er een dienst als Magic Menu bestaat. Zo is het zelfs al mogelijk om vandaag je volledige digitale menu online te krijgen.

Maak het beste van deze Covid-19 crisis en pak de mogelijkheden aan die zich voordoen. Stel vandaag nog je digitale menu samen en zorg ervoor dat je ook in moeilijke periodes toch nog winst maakt!


Tags: covid19