Jouw menukaart digitaal met Magic Menu

Jouw menukaart digitaal met Magic Menu

In de coronacrisis van 2020 is er één ding heel duidelijk geworden; het is absoluut nodig om ook aandacht te besteden aan je online aanwezigheid als restaurant, bar of hotel. Het blijkt namelijk dat er altijd het gevaar op de loer kan liggen dat je geen fysieke klanten meer kunt ontvangen. Je zult dingen dan anders moeten aanpakken om toch aan inkomsten te komen.

Zo hebben veel vormen van horeca al vroeg in de coronacrisis besloten dat ze veelal hun producten online gingen aanbieden. Wanneer je namelijk gedwongen moet sluiten, zit er weinig anders op. Het is namelijk vaak ook geen optie om gewoon maar helemaal niks meer te doen. Wanneer je daar namelijk voor zou kiezen, komen er helemaal geen inkomsten meer binnen. Voor een paar weken is dat misschien vol te houden, maar op de lange termijn is dit natuurlijk zeer schadelijk voor de onderneming als geheel.

Met een Magic Menu digitaal zichtbaar worden

Zoals gezegd zijn horecaondernemers er dus op aangewezen om hun online zichtbaarheid te verbeteren. Dit uit zich bijvoorbeeld in de vorm van een digitaal menu, ook wel een QR menu genoemd. Met een QR menu maak je het potentiële klanten heel makkelijk om een bestelling te plaatsen. Deze volledige werkwijze komt met voordelen als:

Snel geregeld: Als er iets opvalt aan het Magic Menu, dan is het wel dat je deze heel snel in elkaar kunt zetten. Er is speciaal voor gekozen om dit proces zo makkelijk mogelijk te maken voor horecaondernemers. Hierbij is verder totaal geen technische kennis vereist. In plaats daarvan is het voor ondernemers met een restaurant, bar of hotel juist zeer overzichtelijk gehouden. Je vult zelf de items op je menukaart in. Vervolgens plaats je deze in verschillende categorieën, waardoor het menu mooi vorm krijgt. Veel meer hoeft er niet te gebeuren.

Overal vandaan bereikbaar: Dankzij het Magic Menu zorg je ervoor dat je horecaonderneming overal vandaan bereikbaar blijft. Zo ben je in staat om op dezelfde manier maaltijden klaar te maken en aan te bieden aan je klanten. Het financiële verval ten gevolge van de coronacrisis wordt hierdoor maximaal beperkt. Door middel van de barcode is jouw digitale menu simpelweg overal binnen één klik bereikbaar. Denk er bijvoorbeeld aan om deze aan de voorruit van je horecaonderneming te tonen. Of om deze op een andere manier onder de aandacht te krijgen.

Ongelimiteerde mogelijkheden: Zoals je al snel gaat zien wanneer je naar de Magic Menu dienst kijkt, is dat je ongelimiteerde mogelijkheden hebt voor je menu. Er zit geen maximum aan het aantal items dat je mag aanbieden. Bovendien is het ook niet nodig om slechts een beperkt aantal categorieën aan te bieden. Dit betekent dus dat je zeer creatief aan de slag kunt gaan. Creëer een digitaal menu dat alles heeft waar jouw gemiddelde klant normaal gesproken naar op zoek is. De mogelijkheden zijn er in ieder geval, het is nu slechts nog een kwestie van het nemen van deze kleine moeite.

Een QR menu wordt door veel horecaondernemingen als dé uitweg gezien van deze coronacrisis. Het is een geweldig middel om de schade te beperken en om soms zelfs winst te maken. Iets dat in deze lastige periode toch wel erg goed van pas komt.

Blijf zelf ook niet bij de pakken neerzitten en stel vandaag nog je eigen Magic Menu samen. Binnen de kortste keren ga je ervaren waarom dit tot op heden zo’n succes blijkt te zijn. Wie weet hoeveel dit je de komende maanden aan extra inkomsten voor je horecaonderneming gaat opleveren!

Tags: qr menu